Rex liisterit

Uudistettu Rex-liisterisarja on nyt entistäkin kulutuskestävämpi ja valikoimasta löytyy joka kelille sopiva vaihtoehto.

Käytä liisterivoidetta purkkivoiteen sijasta, kun latu on karkean tai liippaantuneen jäinen tai märkä. Liisterin levitys on helppoa, tasoitukseen käy vaikka oma peukalo.


Ohjetaulukko kelin mukaisen liisterin valintaan1

210
Punainen Special
+10°…0°C

Täysin uusittu punainen liisteri on kehitetty kultaliisterin pohjalta yhteistyössä Suomen hiihtomaajoukkueen kanssa. Parhaimmillaan vesikelillä, satavalle kostealla lumella sekä sohjoisella ladulla. Pehmeydestään huolimatta kulutuskestävä ja helppo levittää. Myös uutena nesteversiona!

1

216
Kulta
+3…-7°C

Rex-liisteriperheen uusin tulokas karkealle lumelle, tykkilumelle sekä liippaantuneelle ladulle kun lämpötila on +3...-7°C. Tämä liisteri oli testausvaiheessa maailmancupin varjelluin salaisuus tykkilumelle!

Rexin kultaliisteri on lyhyessä ajassa kerännyt itselleen jo todella kovan maineen, ja se kuuluu jokaisen hiihtoniilon pitovoidepakkiin. Myös uutena nesteversiona!

1

205
Violetti
0…-7°C

Kestävä liisteri laajalle kelialueelle. Parhaimmillaan karkealla märällä tai jäisellä lumella. Hyvä alusliisteri märän kelin liistereille.

1

240
Universal
+10°…-30°C

Liistereiden kuningas! Varma vaihtoehto kaikille liisterikeleille kaiken tasoisille hiihtäjille. Uuden koostumuksensa ansiosta se on entistä helpompi levittää.

1

225
Ruskea
+10°…0°C

Erikoisliisteri märälle ja karkealle lumelle. Yksi Rexin suosituimmista tuotteista myös maajoukkueiden keskuudessa!

1

200
Sininen
-5…-25°C

Kestävyydestään tunnettu liisteri jäiselle ja kovalle ladulle. Kuluttavissa olosuhteissa hyvä alusvoide muille liistereille ja pitovoiteille.

1

222
Keltainen
+10…0°C

Erikoisliisteri erittäin märälle ja sohjoiselle lumelle. Varma valinta silloin kun keli on niin märkä että hiihtokenkäsi kastuvat.

1

290
Pohjaliisteri
 

Pohjaliisteri on erittäin sitkeä ja kulutuskestävä. Se on tarkoitettu käytettäväksi liisterivoiteluiden pohjavoiteena sekä purkkivoiteluiden pohjana kuluttavilla keleillä ja pitkillä matkoilla. Myös uutena helppolevitteisenä nesteversiona!


Uutuus kaudelle 2017: Nestemäiset liisterit

Tuomme uutuutena markkinoille kolmesta suosituimmasta liisteristämme nestemäiset versiot, joilla levität aina helposti täydellisen ohuen ja tasaisen kerroksen liisteriä.

 • Nestemäinen liisteri soveltuu hyvin matalalla voidepesällä varustetuille ns. purkkisuksille
 • Antaa lisäpitoa liippaladulla purkkivoiteen päällä, kulta- ja punaista liisteriä voidaan lisätä vaikka kesken hiihdon ilman kuivumisaikaa
 • Helppo ja siisti levittää ilman lämmitystä ja tasoitusta
 • Paksujen liisterikerrosten muodostaminen korkeamman voidepesän ns. liisterisuksille onnistuu paremmin perinteisellä tuubiliisterillä

Katso YouTube-video nestemäisistä liistereistä1

2901
Nestemäinen pohjustusliisteri
 

Täydellisen ohut ja tasainen pohjustuskerros aina ja joka kerta! Uusi innovaatio, joka saavutti suuren suosion testivaiheessa Rexin kisahuollossa. Liisterisuksien pohjustus on nyt nopeampaa kuin ikinä. Myös purkkivoiteiden alle ensimmäiseksi kerrokseksi. Sitkeä ja kulutuskestävä kuten tuubissa oleva rinnakkaisversio.

1

2161
Nestemäinen Kultaliisteri
+3…-7°C

Huippusuositun kultaliisterin nestemäinen uutuusversio. Täydellisen ohut ja tasainen liisterikerros, joka toimii myös matalalla voidepesällä varustetuissa perinteisen suksissa. Voit lisätä liisteriä myös kesken hiihdon, ilman kuivumisaikaa! Jos pitopurkki ei pidä liippaladulla, lisää tätä vaikka kesken hiihdon.

1

2101
Nestemäinen Liisteri Punainen
+10…0°C

Helppoa liistein levitystä ilman sormien sotkemista. Ominaisuuksiltaan sama kuin tuubiin pakattu 210 Punainen Special liisteri, eli parhaimmillaan vesikelillä, satavalle kostealla lumella sekä sohjoisella ladulla.


Rex-liisterien käyttö


Liisterit on suunniteltu käytettäväksi märillä ja jäisillä keleillä.
Yleisohje liisterien käyttöön:

 1. Rajaa pitoalue teipillä
 2. Karhenna pitoalue hiekkapaperilla ja puhdista hiontapölystä
 3. Levitä ohut kerros pohjaliisteriä
 4. Lämmitä ja tasoita syntettisellä korkilla
 5. Levitä kerros kelin mukaista liisteriä
 6. Lämmitä ja tasoita synteettisellä korkilla


Lisää liisterien käyttöön liittyviä videoita YouTube-kanavallamme!


Ammattilaisen vinkki: Liisterin pinnoitus Hydrex-fluorigeelilläLiisterin pinnoitus Hydrex-fluorgeelillä vähentää roskaantumista ja parantaa liisterin luisto-ominaisuuksia, pitoa heikentämättä.

 1. Ravista fluorigeeli
 2. Valuta ohuena norona liisterin päälle ja tasoita kevyesti (Pelkkä suihutus riittää jos Hydrex Spray)
 3. Anna kuivua

Esittelyssä Rexin nestemäiset liisterit