Rex Racing Service Line – Viimeisimmät maailmancupin kisavoiteet käytössäsi

Rex Racing Service Line koostuu maailmancupin kisakäytössä menestyneistä tuotekehitysohjelman kisavoiteista, jotka on testattu yhteistyössä maajoukkueiden kanssa. Osa näistä voiteista tulee myös normaaliin tuotantoon tulevina kausina, mutta kysynnästä johtuen julkaisemme niitä rajoitetusti.

Racing Service Line on Rexin tuotekehitystiimin tapa tuoda viimeisimmät voide-innovaatiot aktiivihiihtäjien ulottuville mahdollisimman pian. Aiemmin tämän sarjan voiteet ovat olleet tarjolla vain maajoukkueille ja tallihiihtäjille.

Racing Service HF Spray -luistovahat

Rexin parhaat HF-sarjan luistovahat nyt nestemäisessä muodossa. Vaharesepti on 100% sama – vain levitystapa on erilainen.

Edistysaskeleet tuotekehityksessä sekä liuotinteknologiassa ovat mahdollistaneet uudet nestemäiset rinnakkaisversiot Rexin HF-sarjan luistovahoista, ilman kompromisseja. Maailmancup-tason korkeafluorinen luistovaha ei ole koskaan ollut näin helppo levittää.

 • Maajoukkueen kanssa yhteistyössä kehitetyt luistovahat nyt nestemäisinä versioina.
 • Nyt voit levittää aitoa Rex HF:ää ilman voitelurautaa ja siklaamista! Nopeampaa kilpavoitelua ilman käryä ja siklausjätettä.
 • Kulutuskestävyys hyvä, koska vaharesepti on täysin sama kuin kuumavoideltavassa versiossa.
 • Yhdellä HF Sprayllä voitelet jopa enemmän kuin yhdellä pakkauksella kuumavoideltavaa HF-vahaa.
 • Luistotesteissä sprayversio on ollut kuumavoideltavaa vahaa nopeampi. ( 30 km kestävyystesti, spray oli nopeampi koko testin ajan)
 • Lataa lehdistötiedote (pdf)
1

4613
HF11 Spray
+2…-2°C

FLUOR_x3.png

Uusi ja vanha lumi.

HF -sarjan pehmein vaha nyt myös nestemäisenä sprayversiona. Perinteisiin vesikelin HF-vahoihin verrattuna HF11 on kuitenkin suhteellisen kova sekä "kuiva" vaha. Helposti työstettävä ja erittäin likaa hylkivä.

1

4623
HF 21 Spray
-2…-8°C

FLUOR_x3.png

Kaikki lumityypit.

Sinisen parkun kelialueelle kehitetty HF21 on Rexin kaikkien aikojen liukkain vaha! Uusi nestemäinen sprayversio tekee sen levittämisestä vielä nopeampaa ja helpompaa. Kehitetty erityisesti pulvereiden alusvoiteeksi, mutta toimii erinomaisesti myös ilman pinnotteita.

1

4643
HF21 G Spray
+2…-12°C

FLUOR_x3.png

Uusi lumi.

Uudelle lumelle tarkoitettu ja tarkoin optimoidun määrän grafiittia sisältävä HF21 G täydentää Rexin korkeafluoristen parkkujen sarjan. Voiteen kovuus asettuu HF11 keltaisen ja HF21 sinisen väliin.


Rex HF Sprayt esittelyssä


Rex HF Spray pikaohje


Rex-vahateknologia esittelyssä

Mikä tekee luistovahasta huippunopean, kulutuskestävän ja helppokäyttöisen? Tutustu Rex-voideteknologian saloihin.

Rex Future Fluor™ on PFOA-vapaa, ympäristö- ja käyttöturvallisempi fluoriteknologia. Future Fluor -merkinnällä varustetut tuotteet täyttävät vuonna 2020 voimaan astuvat fluorien käyttöä koskevat määräykset, vauhdista tinkimättä.

Rex N-KINETIC™ -nanopartikkelit muodostavat vahalle hydrofobisen pintarakenteen, mikä vähentää veden aiheuttamaa imua ja parantaa lianhylkivyyttä.

Rex POWER POLYMERS™ - uuden sukupolven polymeerivahaseos muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden.

Rex 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia mahdollistaa uudenlaisten polymeerivahojen tilapäisen muuttamisen nestemäiseen muotoon. Nestevaha ilman kompromisseja.

Uusi G21 ja G11: Rexin parasta vahateknologiaa, ilman fluoriyhdisteitä

Koskaan aiemmin ei Rexin fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea.

Rexin G21 ja G11 ovat fluorittomia versioita menestyksekkäistä, maajoukkueiden kanssa yhteistyönä kehitetyistä HF-sarjan vahoista. Kehitysyhteistyön hedelmät ovat G-sarjan myötä saatavilla uudessa hintaluokassa.

Rex G-sarjan nestemäiset luistovahat hyödyntävät kaikkia Rex HF-sarjan teknologioita, kuten Rex N-KINETIC™ nanopartikkelit, Rex POWER POLYMERS™ uuden sukupolven polymeerivahat, ja 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia, jolla uudenlaiset polymeerivahat muunnetaan tilapäisesti nestemäiseen muotoon.

Lataa pdf

436
G11 Spray
+10…-2°C

Kaupoissa viikolla 50!

Fluorivapaa versio HF11 keltaisesta, silti täysiverinen kilpavaha. Matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella G-sarja tarjoaa jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvaha vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Täyttää myös Norjan Hiihtoliiton juniorikilpahiihdolle asettaman fluorittomuuden vaatimuksen. Markkinoiden vahapitoisin nesteluisto, joka ei vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttää pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostaa ja hoitaa suksen pohjaa. Koskaan aiemmin ei Rexin fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea. Riittoisa 150ml pakkaus.

1

437
G21 Spray
-2…-12°C

Kaupoissa viikolla 50!

Fluorivapaa versio HF21 sinisestä, silti täysiverinen kilpavaha. Matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella G-sarja tarjoaa jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvaha vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Täyttää myös Norjan Hiihtoliiton juniorikilpahiihdolle asettaman fluorittomuuden vaatimuksen. Markkinoiden vahapitoisin nesteluisto, joka ei vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttää pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostaa ja hoitaa suksen pohjaa. Koskaan aiemmin ei Rexin fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea. Riittoisa 150ml pakkaus.


Racing Service Fluoripulverit

Racing Service -fluoripulverit ovat maailmancupeissa ja arvokisoissa sekä Rexin kisahuollossa käytettäviä erikoisvoiteita. Uusia pulvereita voidaan tuoda sarjaan jopa kesken kauden. Uudet pulverit 77 ja 83 julkaistu maaliskuussa 2017!

1

4983
"77" Fluoripulveri
+1…-7°C

FLUOR_x4.png

Uudelle / sekoittuneelle lumelle.

77-uutuuspulveri oli Lahden MM-kisojen pakkaspäivinä ylivertainen kun lumi oli uutta ja kuivahkoa (D:27), ja lumen lämpötila oli -5,5°C. 77-pulveri oli MM-kisoja edeltäneen intensiivisen testiohjelman tulos. Täysin uudet raaka-aineet. Ei sisällä grafiittia eikä molybdeeniä. Rexin uusi menestyspulveri!

Laittotapa:

 • Raudan lämpötila >160°C
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Nosto harjalla suksen pintaan pölyksi
 • Toinen sulatus useilla nopeilla vedoilla tummaksi
 • Jäähdytys, siklaus ja huolellinen harjaus

4984
"83" Fluoripulveri
-2…-12°C

FLUOR_x4.png

Vanha lumi / sekalumi / keinolumi

83-uutuuspulveri päihitti 77-pulverin Lahden MM-kisojen testeissä kun Salpausselän tuore pakkaslumi alkoi muuttua vanhemmaksi. Yhdessä parivaljakko 77 & 83 dominoi Lahden 2017 pulveritestejä. Täysin uudet raaka-aineet. Sisältää grafiittia.

Laittotapa:

 • Raudan lämpötila >160°C
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Nosto harjalla suksen pintaan pölyksi
 • Toinen sulatus useilla nopeilla vedoilla tummaksi
 • Jäähdytys, siklaus ja huolellinen harjaus
1

4981
"342" Fluoripulveri
+10°…-20°C

FLUOR_x4.png

Kostea ja karkea lumi, vesikeli.

Erikoispulveri, joka toimii lämpötilasta riippumatta kun lumi on kosteaa ja karkeaa. Ei sisällä grafiittia tai molybdeeniä.

Sulamislämpö: n. 150°C

Laittotapa:

 • Raudan lämpötila >180°C
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Jäähdytys ja harjaus

Laittotapa vesikelillä:

 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Nosto harjalla suksen pintaan pölyksi
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Jäähdytys ja harjaus
1

4982
"63" Fluoripulveri
-5…-20°C

FLUOR_x4.png

Kaikki lumityypit.

Kylmän kelin pulveri, joka toimii hienosti myös pikkupakkasilla kun lumi on hienojakoista. Sisältää grafiittia.

Sulamislämpö: n. 130°C

Laittotapa:

 • Raudan lämpötila >160°C
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Nosto harjalla suksen pintaan pölyksi
 • Toinen sulatus useilla nopeilla vedoilla tummaksi
 • Jäähdytys, siklaus ja huolellinen harjaus
1

477
Grip Powder
 

Pitopulveri pitovoitelun viimeistelyyn. Erittäin hienojakoinen polymeerivaha. Vähentää voitelun ja lumen välistä liikekitkaa sekä estää jäätymistä ja lian tarttumista. Soveltuu sekä liisteri- että purkkivoiteluiden pinnoittamiseen. Ei sisällä fluoria tai grafiittia.

 • Sirottele pitovoiteen tai liisterin päälle
 • Tasoita kevyesti sormella

Racing Service -pitovoiteet

Rexin viimeisimmät pitovoide-innovaatiot!

Parivaljakko TK-1814 & 30G kattaa suurimman osan keleistä. Käytä joko purkkivoiteen päällä (esim. Rex-peruspitovoiteet) tai yhdessä liisterin kanssa. Näillä pidoilla on hiihdetty Maailmancupissa useita mitaleita.

1

184
TK-1814
-2°…15°C

FLUOR_x2.png
 • Tykkilumi
 • Vanha ja kostea lumi
 • Kova latu

TK-1814 on täysin uudenlainen pitopurkki, joka on suunniteltu nykyisiä hiihto-olosuhteita varten. Säilölumi, tykkilumi ja kovat latupinnat vaativat pidolta entistä terävämpää kykyä pitää ja samalla irroituskykyä ja liukkautta tasatyönnössä ja yhden suksen liu’ussa. TK-1814 -purkkia voidaan käyttää sellaisenaan pohjavoiteen tai -liisterin päällä sekä pitopurkkien ja liistereiden pinnoitteena. Sisältää fluoria, grafiittia ja tervaa.

Katso video tykkilumen purkkivoitelusta käyttäen TK-1814-pitoa YouTubessa

1

31
30G
+1…-8°C

FLUOR_x2.png
 • Uusi lumi

Uudenlumen erikoispito, joka tarjoaa vuorotahtivaiheessa poikkeuksellisen hyvän luiston. Pakkaskelillä käytetään muiden purkkivoiteiden pinnoitteena ja nollakeleillä pohjavoiteen päällä tai liisteriin sekoitettuna.

Katso video 30G-pitopurkin käytöstä YouTube-kanavaltamme!

1

2251
TK-2251 Liisteri
+10…0°C

Erikoisliisteri märälle ja karkealle lumelle. Käytetään pintakerroksena varmistamaan tiukka pito. Perustuu Rexin OV Ruskea -liisteriin, lisäaineilla saavutettu parempi luisto ja lianhylkivyys.